keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Päivän yllätys: Sirkka-Liisa ei paljasta mitään

Päivän suurimmasta yllätyksestä ja samalla "mitä vittua tapahtuu"-tapahtumasta vastasi Suomen oma maa- ja metsätalousministeri Sirkka-Liisa Anttila, joka ei halua paljastaa yhtään mitään. Tarkemmin sanottuna Anttila ei halua paljastaa viime vuonna perustamansa työryhmän selvitystä, joka pelkistetysti kertoisi, että kenelle ruuan hinnan noususta tulleet rahat ovat siirtyneet. En nyt halua lähteä arvailemaan oikeaa vastausta, mutta jos kepulainen ministeri ei halua kertoa lopputulosta ja vaihtoehdoissa ovat tuottajat, teollisuus, kauppa ja kuluttajat, niin loppupäätös saattaa olla aika ilmeinen... No, teoria tämäkin.

Eniten tässä huolettaa se, että ministeri Anttila on teettänyt tutkimuksensa veronmaksajien rahoilla, mutta nyt hän on päättänyt salata koko lopputuloksen. Miksi? Luulisi nyt, että Suomen kaltaisessa banaa... oikeusvaltiossa kaikki olisi läpinäkyvää, mutta näköjään naudanluutornistaan huuteleva Anttila on asiasta toista mieltä. Kaiken huippuhan vielä on, että samainen työryhmä on nyt määrätty miettimään sitä, että miten kuluttajat saadaan hyväksymään ruuan hinnan nousu. Ja tälle (jos jollekin) voi jo kysyä, että MITÄ VITTUA!?

Kaikki siis vielä vuodatuksen jälkeen tiivistettynä:
1) Anttila määrää työryhmän selvittämään, että kuka vetää rahat välistä, kun ruuan hinta nousee.
2) Työryhmä selvittää asian, mutta lopputulos ei ilmeisesti mielytä Anttilaa.
3) Anttila määrää saman työryhmän selvittämään, että miten kansa hyväksyy tilanteen.

Helvetin hieno maa tämä Suomikin on nykyään! o/

Sirkka-Liisa ei kerro mitään
Lähde: Korhonen oikealla asialla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puppulausegeneraattori vastaa maskikohuun

 Antti Vesala teki Uuden Suomen puheenvuoroon postauksen , jossa hän litteroi Krista Kiurun vastaukset niin sanottuun maski-kohuun. Luettuan...